Barion Pixel
A PlanetHerb.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti. Amennyiben termékekkel a kosarában elhagyod az oldalunkat, a rendszer e-mail üzenetet küldhet a részedre, amely után az adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek! Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találod.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek

Organikus Gombakeverékek az Egészség Támogatására

Organikus Gombakeverékek az Egészség Támogatására

Korunkban az egészséges életmód és az immunrendszer erősítése kiemelt jelentőséggel bír. Az egészségtudatosság növekedését jelzi, hogy egyre többen fordulnak természetes megoldásokhoz. Korábbi bejegyzéseinkben a dél-amerikai és ázsiai gyümölcsök és gyógynövények jótékony hatásait ismertettük. Ezúttal a testünket és elménket támogató gombák kerülnek terítékre. Bemutatunk nektek két igazi csodakeveréket, amelyek a természet egyedülálló adományait egyesítik.

Organikus 7 gomba keverék

Ez a termékünk az orvosi gombák egyedülállóan hatékony keverékét nyújtja, amely minden téren optimalizálja a test és az elme működését. Vegyük is sorra az összetevőit!

Süngomba (Lion’s Mane)

A süngomba egy valódi agyserkentő, amelyet nemcsak a különleges kinézete, hanem az agyra gyakorolt jótékony hatása miatt is értékelnek. Fogyasztása elősegítheti a koncentrációt és a mentális éberséget. Kutatások szerint hozzájárulhat az idegrendszer védelméhez és a memóriát is támogathatja.

süngomba

Hamvaskéreg gomba (Chaga)

A Chaga egy igazi immunerősítő szuperhős. Tele van antioxidánsokkal, és támogatja az immunrendszer egészségét, segíthet csökkenteni a gyulladást, és különösen hatékony lehet az egészségmegőrzésben a változó évszakok során. Egy friss kutatás szerint hatékony kiegészítő terápiát nyújthat a húgyhólyagrák kezelésében.

Vörös rovarrontógomba (Cordyceps militaris)

A Cordyceps militaris híres a kitartást fokozó tulajdonságairól. Energiát és vitalitást kölcsönöz, ami különösen hasznos lehet a mindennapi tevékenységekhez és a sportteljesítményhez. Erőteljes gyulladásscsökkentő hatásait laboratóriumi és élő szervezetben végzett kísérletekben is kimutatták.

Pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum, Reishi)

A pecsétviaszgomba igazi adaptogén, amely segíthet a szervezetnek alkalmazkodni a stresszhelyzetekhez. Emellett támogatja az immunrendszert, segíthet a jó alvásban, csökkenti a fáradtságot. Ezen felül a pecsétviaszgomba csökkenti a vércukorszintet, növeli a HDL (jó) koleszterinszintet és csökkenti a triglicerideket.

pecsétviaszgomba

Ezüst rezgőgomba (Tremella fuciformis)

Az ezüst rezgőgomba fantasztikus hidratáló hatásáról ismert. Egyes kutatások szerint támogathatja a bőr egészségét és fiatalos megjelenését, valamint segíthet megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát. Állatkísérletek alapján enyhíti az atópiás dermatitisz nevű krónikus bőrgyulladást az immunválasz és a bél mikrobióta szabályozásával. Magas D-vitamin tartalmának köszönhetően segít megőrzi a csontok egészségét

Bokrosgomba (Grifola frondosa, Maitake)

A Bokrosgomba hosszú ideje része a hagyományos keleti orvoslásnak, és számos egészségügyi előnyt kínál. Kutatások szerint támogatja az immunrendszert, segíthet az egészséges koleszterin- és vércukorszint beállításában és ezen keresztül a szív- és érrendszer egészségének fenntartásában. Kutatások alapján segít az emlőrák megelőzésében és kezelésében.

maitake gomba

Shiitake (Lentinula edodes)

A Shiitake gomba kiváló ízélményt nyújt, emellett pedig gazdag D-vitaminban, B-vitaminokban és rézben. Támogathatja az immunrendszert, segíthet a bőr egészségének fenntartásában, és hozzájárulhat a szervezet általános vitalitásához.

Az Organikus 7 gomba keverék valódi kincsesbánya a természetből, ami hozzájárulhat az egészség megőrzéséhez és javításához.

Holisztikus gombakeverék

Az Organikus 7 gomba keverékünkből kiválasztottuk a három talán legértékesebb gombát – a süngombát, a hamvaskéreg gombát és a pecsétviaszgombát – majd hozzáadtuk az orvosi gombák királynőjét, a hernyógombát. Az így született Holisztikus Gombakeverék egyedülálló összetétele minden téren hozzájárul a test és az elme egészséges működéséhez. Nézzük meg közelebbről a természetek ezt a kivételes csodáját, a hernyógombát.

hernyógomba

Hernyógomba (Cordyceps sinensis)

A hernyógomba egy igazi ritkaság és kincs a természetben. A neve talán meglepőnek tűnhet, de ez a kis csodagomba annyi jótékony hatással rendelkezik, hogy az orvosi gombák legértékesebb tagjának tartják. Ára meghaladja a ritkaságnak számító, nehezen begyűjthető szarvasgombáét is!

Ezt a különleges gombafajtát évszázadok óta használják a hagyományos kínai orvoslásban, ahol a hernyógomba a vese-jang tonizálójának számít. Ebben a kínai rendszerben a vese szabályozza a növekedést, a szaporodást és a hosszú életet.

Extra állóképesség

A nyugati világban a legtöbben az állóképességük javítása miatt keresik a hernyógombát, ami pozitív hatást gyakorol az energia szintre. Sokan úgy érzik, hogy rendszeres fogyasztásával felfrissülnek és kevésbé érzik magukat kimerültnek a mindennapi teendők végzése során.

Immunrendszer támogatása

A hernyógomba hozzájárulhat az immunrendszer megfelelő működéséhez, így felvértezhet a betegségek ellen és segít megőrizni egészségünket. Ezért a hernyógombát gyakran ajánlják a szervezet természetes védekezőképességének támogatására.

Öregedésgátlás

A hernyógomba a fáradtság csökkentése mellett, az erő és a nemi vágy fokozására is alkalmas akár idősebb korban is. Tanulmányok alapján a hernyógomba növeli az antioxidánsokat az idős egerekben, ezzel segítve a memória és a szexuális funkciók javítását.

A sportteljesítmény támogatása

A hernyógomba híres a sportolók körében is, mivel segítheti a teljesítmény növelését. A hernyógomba növeli a szervezet adenozin-trifoszfát (ATP) molekulájának termelését, amely elengedhetetlen az izmok energiaellátásához. Ez javíthatja a szervezet oxigénfelhasználását, különösen edzés közben. A hernyógomba azonban nem csak sportolás közben lehet a társunk, hanem az izmok regenerálódásában is segít a fizikai aktivitás után. Egyes kutatások szerint csökkentheti az izomfájdalmat és az izomkárosodást, így segítve a hatékonyabb edzéseket.

Stresszkezelés és hangulatjavítás

Az adaptogén tulajdonságokkal rendelkező hernyógomba segíthet a szervezetnek alkalmazkodni a stresszes helyzetekhez és a mentális állapot javításához is hozzájárulhat. Sokan azt tapasztalják, hogy rendszeres fogyasztása segít a nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb érzelmek elérésében.

Ahogy a többi orvosi gombát és gyógynövényt, a hernyógombát sem érdemes önmagában csodaszernek tekinteni, de az ősi keleti orvoslás és a modern kutatások egyaránt megerősítik jótékony hatásait.

Az Organikus 7 gomba keverék és a Holisztikus Gombakeverék az értékes összetevők olyan kombinációját tartalmazza, ami megajándékoz az egészség támogatásával és a természet adta csodákkal. Úgy véljük, hogy a természet képest mindazt nyújtani, amire szükségünk lehet az egészségünk megőrzéséhez és a boldog, kiegyensúlyozott élethez.

Csak természetesen!

Tartalomhoz tartozó címkék: immunrendszer Gombák Egészség