Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

immunrendszer

2023. 08. 09. 10:31:11

Korunkban az egészséges életmód és az immunrendszer erősítése kiemelt jelentőséggel bír. Az egészségtudatosság növekedését jelzi, hogy egyre többen fordulnak természetes megoldásokhoz. Korábbi bejegyzéseinkben a dél-amerikai és ázsiai gyümölcsök és gyógynövények jótékony hatásait ismertettük. Ezúttal a testünket és elménket támogató gombák kerülnek terítékre. Bemutatunk nektek két igazi csodakeveréket, amelyek a természet egyedülálló adományait egyesítik.

2023. 07. 24. 14:40:23

Előző blogbejegyzésünkben a dél-amerikai kontinens legegészségesebb gyümölcseit mutattuk be, amiket organikus porok formájában tőlünk is beszerezhetsz. Ezúttal ázsiai gyógynövényekkel és gyümölcsökkel folytatjuk a sort, melyek kívül-belül csodát tesznek a szervezetünkkel. Ezek az ashwagandha, a galangal gyökér és a homoktövis.

2023. 07. 11. 10:53:22

Bár sokan még mindig a téli hónapokhoz asszociálják, immunrendszerünk minden évszakban igényli a gondoskodást. A természetgyógyászok és immunológusok nem győzik hangoztatni, hogy egészségünk megőrzését nem tudhatjuk le pár doboz multivitamin beverésével a hideg időszakban. Az alábbiakban szeretnénk ötleteket nyújtani immunrendszered célzott erősítésére a természet páratlan csodanövényeivel. Három Dél-Amerikából származó gyümölcsöt mutatunk be - camu camu, acerola, acai - amiknek egyedülálló összetételét már Európában is élvezhetjük, porok és kivonatok formájában.