Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Üdvözlünk a Planet Herb blogján!

Rendszeresen jelentkező posztjaink célja, hogy bevezessen az általunk legértékesebbnek tartott gyógynövények világába és bemutassuk a kender ezer arcát a CBD termékektől a kenderből készült táskákig, ruhákig és kozmetikumokig. A témák meghatározásában számítunk a visszajelzéseitekre és javaslataitokra!

2023. 11. 27. 11:58:41
Kenderes kutyakeksz – a legegészségesebb jutalomfalat a kedvencednek

Ha nem pusztán pozitív visszacsatolásként szeretnél jutifalatot adni a kutyusodnak, de egyidejűleg hozzájárulnál az általános egészségi állapotához, akkor melegen ajánljuk a nálunk is kapható kenderes kutyakekszet! Az alábbiakban ki is fejtjük, hogy miért.

2023. 11. 15. 13:21:48
Álomfű – Gyógynövény az Élénk és Tudatos Álmokhoz

Intenzív és részletgazdag álmok, amit az álmodó sokszor tudatosan is irányítani tud és az ébredéskor mindenre emlékszik – ennek az egészen egyedi hatásnak a feketeöves mestere egy mexikói gyógynövény, a Calea Zacatechichi, ismertebb nevén álomfű.

2023. 11. 02. 12:34:11
Kratom #02: A természet válasza az opioid-krízisre

Sorozatunk első részében bemutattuk, hogy milyen eltérő tulajdonságokat ötvöz a kratom és a levelei színével párosítottuk a várható hatásokat. Most azt vizsgáljuk meg, hogy miért pont az elmúlt években vált tömegessé a használata az USA-ban és hogyan hat ki a hirtelen jött népszerűsége a törvényekre.

2023. 10. 24. 12:52:44
Kratom #01: Egy Ezerarcú Erőnövény Délkelet-Ázsiából

Energizálás és nyugtatás. Koncentráció és pihentető alvás. Fájdalomcsillapítás és hangulatjavítás. Lehetetlennek tűnő kombinációk, amiket a természetnek mégis sikerült összekapcsolnia, létrehozva ezzel az egyik legsokoldalúbb növényt. Sorozatunk első részében a kratom három színét és a hozzájuk kapcsolódó hatásokat mutatjuk be.

2023. 10. 18. 11:56:10
Kender a Konyhában #03: Kendermag Rost és Kenderprotein Szelet

A kenderkonyha sorozatunk utolsó állomásához érkeztünk, amiben mindennapi kenderünk további legjobb fogyasztási formáit vesszük sorra. Az első részben a kendermagolajról és a hántolt kendermagról, a másodikban pedig a kender fehérje lisztről és kender fehérje porról beszéltünk bővebben. Ezúttal a kendermag rost és a kenderfehérje szeletek kerülnek terítékre. Lássuk, hogy mit kell tudnunk róluk és hogyan fogyasszuk őket!

2023. 10. 11. 11:52:47
Kender a Konyhában #02: Kender Fehérje Liszt és Kender Fehérje Por

Vissza a konyhapult mögé! A megelőző blogbejegyzésünkben részletesen kitértünk arra, hogy milyen jótékony egészségügyi hatásokat várhatunk a kendermagból készült termékektől, illetve a belőlük alkotott ételekből. A kenderfehérje és a kender fehérje liszt esetében viszont kicsit más a helyzet, így kezdjük egy rövid magyarázattal, mielőtt rátérnénk a legízletesebb fogyasztási módokra.

2023. 10. 03. 14:14:57
Kender a Konyhában #01: Kendermagolaj és Hántolt Kendermag

A ruhák és táskák után továbbra is maradunk kendervonalon, de a textilekről most átnyergelünk a kenderrel készített finomságokra! Kezdjük a kendermag két legismertebb formájával. Ezek a kendermagolaj és a hántolt kendermag, amikkel nem csak egészségesebbé, de sokkal izgalmasabbá is teheted a konyhát!

2023. 09. 20. 11:14:59
Válaszd a Kényelmes és Elnyűhetetlen Kenderruhákat!

Aki közelebbről ismer minket, az pontosan tudja, hogy elsődleges küldetésünknek tartjuk közelebb hozni az embert a kenderhez, legyen szó CBD-ről, kenderproteinről vagy a kender ipari felhasználásról. Ez utóbbiról lesz most szó, nevezetesen minden kenderruha és a kendertáska előnyeiről.

2023. 09. 06. 13:34:35
Természetes Szépség Kendermagolajjal: A Kozmetikumok Új Dimenziója

Ha nem is tartozunk azok közé, akik szerint a kender megmenti a bolygót, azt határozottan valljuk, hogy sokkal jobbá teheti, legyen szó akár a környezetről, akár a saját belső békénkről. A kiegyensúlyozott és boldog élethez pedig az is hozzátartozik, hogy testünk megfelelő ápolást kapjon. Ebben segítenek a kendermagolaj kozmetikumok!

2023. 08. 24. 12:10:20
Afrodiziákumok - A Természet Vágyfokozói: Kakaó, Maca és Ashwagandha

Mai bejegyzésünkben mélyebbre ásunk a gyógynövények rejtélyes és izgalmas világába, és megismerkedünk három olyan csodálatos növénnyel, amelyek érzésünk szerint nem elég ismertek az vágyfokozó tulajdonságaikról: a kakaó, a maca és az ashwagandha.