Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Kedves Látogatóink!

Cégünk elsősorban a különböző növények széleskörű gyógyászati felhasználása miatt alakult, emellett pedig bemutassa és népszerűsítse a kendert mind gyógyászati mind ipari felhasználás céljából.
Célunk, hogy a különböző gyógynövények a lehető legszélesebb körben nyújtsanak megoldást a különböző egészségügyi problémákra, bármilyen mellékhatás nélkül és elérhető áron. Ezek a növények évszázadok óta ismertek és használatosak, és teljesen természetesek. A fejfájástól a hormonális problémákon át a cukorbetegségig igyekszünk minden problémára megoldást kínálni, és folyamatosan bővíteni a kínálatot. Ilyen gyógyászati növények közé sorolható a kender is, mely szerencsére mára már nemcsak rekreációs használatáról híres, hanem egészségügyi felhasználásáról is.
Cégünk hisz benne, hogy ez a növény akár bolygónkat is megmentheti! Gyorsabban tisztítja a levegőt, mint bármilyen másik növény, kevés kártevője van, így vegyszermentesen is termeszthető, javítja a talaj minőségét, rendkívül gyorsan nő, kevés a vízigénye, a világon szinte bárhol termeszthető, minden része felhasználható, az állati alomtól kezdve az élelmiszer-, építő- és autóiparon át a gyógyszer- és textilgyártásig bárhol megjelenhet.
Reméljük Önöket és másokat is sikerül ösztökélnünk arra, hogy a lehető legnagyobb bizalommal forduljanak ezekhez a nagyszerű növényekhez, hisz a természet igyekszik gondoskodni rólunk emberekről!
 
Mindent, csak természetesen! ;)
 
Üdv, Planet Herb Team!
 
Termékeink gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények!

Szolgáltató adatai:

Cégnév vagy egyéni vállalkozó neve: Planet Herb Kft.
Szolgáltató székhelye, telephelye ill lakcím: 1193 Bp, Bocskai utca 54.
Elérhetőség: info.planetherb@gmail.com
Szolgáltató egyéb elérhetősége: +36 70 327 9508
Adószám: 26299255-2-43
 

A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu