Barion Pixel
A PlanetHerb.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti. Amennyiben termékekkel a kosarában elhagyod az oldalunkat, a rendszer e-mail üzenetet küldhet a részedre, amely után az adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek! Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találod.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek

Segítsd Velünk a Magyar Kendert!

Segítsd Velünk a Magyar Kendert!

Pontosan tudjátok, hogy a kender a szívügyünk, legyen szó egészségről, étkezésről vagy ruházatról és kiegészítőkről. Sajnos a kendert övező félelmeknek és előítéleteknek köszönhetően a Magyarországon kenderrel foglalkozó civilek nincsenek könnyű helyzetben, de most Te is segíthetsz a változásban!


Szeretnénk mi is hozzájárulni a kendert szívügyüknek tekintő hazai szervezetek működéséhez, de ehhez Rád is szükség van!

Mostantól minden nálunk vásárolt, kenderből készült hátizsák, bevásárló táska és övtáska árából 500 ft-ot adományozunk a Zengetőnek, akiknek évről-évre a legmagasabb színvonalú, családias, kender köré épülő eseményeket köszönhetjük!


Azoknak is szeretnénk kedvezni, akik szívükön viselik az orvosi kannabisz magyarországi helyzetét.

Most minden nálunk vásárolt CBD olajjal 500 forinttal támogatod a Magyar Orvosi Kannabisz Egyesületet (MOKE), akik arra tették fel az életüket, hogy szakértelmükkel segítsék a betegeket és naprakész információkat nyújtsanak a kannabisz gyógyászati tulajdonságairól.

 

 

Ezúton is köszönjük, hogy velünk együtt támogatod a hazai kender szcénát.
Csak Természetesen!

Tartalomhoz tartozó címkék: Egészség Kender Termékek