Barion Pixel
A PlanetHerb.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti. Amennyiben termékekkel a kosarában elhagyod az oldalunkat, a rendszer e-mail üzenetet küldhet a részedre, amely után az adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek! Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találod.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek

Tavaszi Árzuhanás!

Tavaszi Árzuhanás!

Kedves Vásárlók!

Lassan,de biztosan közeledik a tavasz és a szabadba csalogató idő.Kezdődnek a nagy túrázások,a hosszú séták.Ezekhez pedig elengedhetetlen a strapabíró, jó minőségű felszerelés!

A jó idő szele az üzletet is elérte,ennek apropóján pedig, nagy örömömre szolgál bejelenteni számotokra, hogy a 100%-ig kenderből készült termékek árából jelentősen le tudtunk faragni beszállítóinknak köszönhetően!
Táskák, övtáskák, papucsok, kiegészítők várnak benneteket nagy választékban, ÓRIÁSI árengedménnyel!

Mindezek mellett ne feledjétek, hogy közeledik a Valentin nap is, és a kedvesetek biztosan örülne valamelyik fantasztikus táskának!