Leírás és Paraméterek
Főbb tulajdonságai:
- a természetben előforduló egyik legerősebb antioxidáns forrás
- epicatechin tartalma segít az izomszövetek regenerálásában, a cukor-és szívbetegségben, illetve a rák és stroke kockázatának csökkentésében
- segíthet a vérnyomás csökkentésében
- flavonoidokban gazdag, így segíti az agy egészséges működését
- javítja a memóriát
- védelmet nyújthat a vascularis megbetegedés ellen
- a kakaót tartalmazó étrend a trigliceridek, az LDL-koleszterin és a glükózszint csökkenését is kimutatta
- gazdagon megtalálható benne a foszfor, a magnézium, a réz és a kálium, valamint az A, B1, B2, B6, B12, D- és E-vitamin
- a kakaónak kb. 20 százaléka élelmi rost, ami segítheti az emésztést
Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény!