Barion Pixel
A PlanetHerb.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti. Amennyiben termékekkel a kosarában elhagyod az oldalunkat, a rendszer e-mail üzenetet küldhet a részedre, amely után az adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek! Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találod.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek

Mosni is lehet természetesen

Mosni is lehet természetesen

ISMÉT EGY ÚJABB TERMÉKCSALÁD!

Bemutatom nektek a Herbow termékcsaládot, mely a mosást teszi természetesebbé számunkra!

Miket is tartalmaz?

Herbow Mosódiós Labda:

A mosódiós labda egyszerűvé teszi a mosódió felhasználását, erősíti mosóhatását, kiküszöböli sajátos illatát. A különleges csomagolással és oltalommal védett Balance System technológiával a mosódió praktikus alternatívát nyújt, a szintetikus mosószerekkel szemben ezáltal őrzi bőröd, szervezeted egészségét. Használata lényegesen egyszerűbb, mint a hagyományos mosódióé. Végre megszűnik a mosódiószemek számolgatása, zacskózgatása. A labda azonnal felhasználható, a mosás indítása egyszerű – csak be kell dobni a dobba, mint egy mosókapszulát.

Két kiszerelés:

1 DB-os ( 5 mosás ) : 490.-
5 DB-os ( 25 mosás ) : 1990.-

Herbow Folteltávolító,
az erősen szennyezett ruhák mosásához:

A mosódió tisztára mos, de önmagában nem fehérít, illetve az erős szennyeződéseket és makacs foltokat csak magas hőmérsékleten vagy hosszú programon képes eltávolítani. Fehérítésre és a makacs foltok oldására ezért kiegészítő termékeket ajánlunk a mosódió mellé: a bőr- és környezetkímélő összetételű HERBOW Folteltávolítók koncentráltan tartalmazzák a hatóanyagokat, ezért kevés is elegendő belőlük (50ml egy mosáshoz).

Két változatban ajánljuk: külön a színes, külön a fehér ruhákhoz. A HERBOW Folteltávolító termékeket áztatáshoz is ajánljuk. A Folteltávolítóval történt előzetes áztatás után a mosáshoz már nem szükséges további mennyiséget adagolni. Elegendő egy mosódióslabda a ruhák közé, és indulhat a program.

Ára: 1990.-

Herbow Mosógép méregtelenítő?

A tiszta ruhák előfeltétele a tiszta mosógép, hiszen minden szennyeződés és vegyszermaradvány, ami a mosógépben meglapul, újra felbukkanhat a ruhák szálaira rakódva. Ez a ruhák szürkülését vagy allergiás bőrproblémákat is kiválthat. A Herbow Mosógép méregtelenítő kiválóan oldja a vízkövet, zsírtalanít, eltávolítja a mosószermaradványokat és a szennyréteget. Rövid idő alatt higiénikusan tisztává varázsoltja a mosógépet. Védi a fűtőszálat.

A vegyi mosó- és öblítőszerekkel végzett mosás során a mosógép idővel elszennyeződik, és egyre vastagodó réteg képződik a dobon, a fűtőszálon és a gumialkatrészeken. Ez rontja a mosás hatékonyságát, és idővel dugulást vagy kellemetlen szagokat okozhat. Amikor mosódióval kezdünk mosni, a mosógépben lapuló szennyeződések, lerakódások oldódni kezdenek, bekerülnek a mosóoldatba. Ez nemcsak rontja a mosás hatásfokát, de mivel a lebegő szenny végül a textilszálakon landol, akár még bőrproblémákat is okozhat.

Ára: 790.-

Herbow Mosóparfümök:

A mosódió nem tartalmaz irritatív anyagokat. De sokak számára fontos a ruha illata, ezért illatosításra olyan organikus és környezetbarát összetevőkből álló mosóparfümöket fejlesztettünk, melyek hiánypótlóak az egészség- és környezettudatos fogyasztók számára.

5 illat:

- Herbow Baba
- Herbow Holdfényes Éj
- Herbow Hercegnő
- Herbow Ragyogó Nap ( VEGÁN!!! )
- Herbow Nyári Eső (VEGÁN!!! )

Áruk: egységesen 1190.-

CSAK TERMÉSZETESEN!!!

A boltban a Herbow Hercegnős Mosóparfümből akad minta bőven, szóval érdemes ellátogatni!