Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Üdvözlünk a Planet Herb blogján!

Rendszeresen jelentkező posztjaink célja, hogy bevezessen az általunk legértékesebbnek tartott gyógynövények világába és bemutassuk a kender ezer arcát a CBD termékektől a kenderből készült táskákig, ruhákig és kozmetikumokig. A témák meghatározásában számítunk a visszajelzéseitekre és javaslataitokra!

2023. 09. 20. 11:14:59
Válaszd a Kényelmes és Elnyűhetetlen Kenderruhákat!

Aki közelebbről ismer minket, az pontosan tudja, hogy elsődleges küldetésünknek tartjuk közelebb hozni az embert a kenderhez, legyen szó CBD-ről, kenderproteinről vagy a kender ipari felhasználásról. Ez utóbbiról lesz most szó, nevezetesen a kenderruhák és a kendertáskák előnyeiről.

2023. 09. 06. 13:34:35
Természetes Szépség Kendermagolajjal: A Kozmetikumok Új Dimenziója

Ha nem is tartozunk azok közé, akik szerint a kender megmenti a bolygót, azt határozottan valljuk, hogy sokkal jobbá teheti, legyen szó akár a környezetről, akár a saját belső békénkről. A kiegyensúlyozott és boldog élethez pedig az is hozzátartozik, hogy testünk megfelelő ápolást kapjon. Ebben segítenek a kendermagolaj kozmetikumok!

2023. 08. 24. 12:10:20
Afrodiziákumok: A Természet Vágyfokozói

Mai bejegyzésünkben mélyebbre ásunk a gyógynövények rejtélyes és izgalmas világába, és megismerkedünk három olyan csodálatos növénnyel, amelyek érzésünk szerint nem elég ismertek az vágyfokozó tulajdonságaikról: a kakaó, a maca és az ashwagandha.

2023. 08. 09. 10:31:11
Organikus gombakeverékek az egészség támogatására

Korunkban az egészséges életmód és az immunrendszer erősítése kiemelt jelentőséggel bír. Az egészségtudatosság növekedését jelzi, hogy egyre többen fordulnak természetes megoldásokhoz. Korábbi bejegyzéseinkben a dél-amerikai és ázsiai gyümölcsök és gyógynövények jótékony hatásait ismertettük. Ezúttal a testünket és elménket támogató gombák kerülnek terítékre. Bemutatunk nektek két igazi csodakeveréket, amelyek a természet egyedülálló adományait egyesítik.

2023. 07. 24. 14:40:23
Immunerősítő Csodanövények Ázsiából

Előző blogbejegyzésünkben a dél-amerikai kontinens legegészségesebb gyümölcseit mutattuk be, amiket organikus porok formájában tőlünk is beszerezhetsz. Ezúttal ázsiai gyógynövényekkel és gyümölcsökkel folytatjuk a sort, melyek kívül-belül csodát tesznek a szervezetünkkel.

2023. 07. 11. 10:53:22
Támogasd az immunrendszered dél-amerikai szupergyümölcsökkel!

Bár sokan még mindig a téli hónapokhoz asszociálják, immunrendszerünk minden évszakban igényli a gondoskodást. A természetgyógyászok és immunológusok nem győzik hangoztatni, hogy egészségünk megőrzését nem tudhatjuk le pár doboz multivitamin beverésével a hideg időszakban. Az alábbiakban szeretnénk ötleteket nyújtani immunrendszered célzott erősítésére a természet páratlan csodanövényeivel. Három Dél-Amerikából származó gyümölcsöt mutatunk be, amiknek egyedülálló összetételét már Európában is élvezhetjük, porok és kivonatok formájában.

2023. 07. 02. 14:05:12
Extra energia és koncentráció gyógynövényekkel Legyen szó a napi feladatok elvégzéséről vagy egy partiról, ahol úgy igazán kieresztenéd a gőzt, biztosan sok olyan helyzettel találkoztál, amikor egy kis extrát igényeltél. A társadalmilag elfogadott válasz erre a dupla espresso cappuccinóval és energiaitallal, míg a kockázatvállalóbbak illegális stimulánsokkal kísérleteznek. A két véglet között pedig rengeteg gyógynövény található, amiket rendszerint nem veszünk számításba. Ezekből mutatunk most be néhányat.