Brontei pisztácia paszta 100%-os natúr 250g
Várható szállítás: | 2023. június 12. |
Pürésített 100%-os tisztaságú, natúr brontei pisztácia. Semmilyen egyéb adalékanyagot nem tartalmaz. Önmagában fogyasztani nem célszerű, mivel ez alapanyag! A brontei zöld pisztácia édes, finom és aromás. A "zöld arany", ahogy a brontei zöld pisztáciát nevezik, mindenekfelett egyedülálló. Használják az édesiparban, ahol tortákat, süteményeket, nugátokat, habokat, édességeket, fagylaltot, és gránitát készítenek belőle, de nagyon finom az elő-és főételekben egyaránt, vagy a tipikus szicíliai aranciniben, de szép mennyiségben használják a felvágottakban is (nagy a mortadella), valamint a kozmetikai iparban. Főbb élettani hatásai: - gazdag telítetlen zsírsavakban, amelyek csökkentik a vér LDL koleszterinszintjét - erősíti a szív egészségét - gazdag A,- B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, C-, E- és K-vitaminban - száraz, hámló bőr esetén kifejezetten ajánlott - gazdag ásványi anyagokban: kalcium, foszfor, kálium, vas, cink, magnézium, mangán, szelén, fluor és a réz - támogatja az idegrendszert - antibakteriális, gombaellenes és sejtmegújító tulajdonságai javítják a bélrendszer állapotát - védi a szem egészségét - gazdag antioxidánsokban, így gátolja a bőr idő előtti öregedését, a gyulladások, a szív- és érrendszeri betegségek, valamint a rák kialakulását - segít a szervezet méregtelenítésében Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény! |
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Leírás és Paraméterek
Kiszerelés: 250 g vagy 1 kg
Csomagolás: üveg vagy műa. vödör
Összetétel: eredeti brontei pisztácia 100%
Leírás: pürésített , de nem teljesen homogén, 100%-os tisztaságú, natúr brontei pisztácia. Semmilyen egyéb adalékanyagot nem tartalmaz! Cukrászati alapanyag!
A diófélék, így a pisztácia is, allergénnek minősül!
Minőségmegőrzési idő: lásd az eredeti címkén
Tárolás: felbontás után fénytől védett, hűvös és száraz helyen. Hűtőben tárolás esetén nagyon jól záródó dobozban ajánlott csak!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- Energia: 502 kcal
- Teljes zsír: 60%
- Fehérje: 21%
- Szénhidrát: 2,9%
- Rost: 9,6%